Teknoloji Fakültesi mezuniyet töreni 3 Haziran 2024 tarihinde ANS Kampüs’ü içerisinde yer alan Atatürk Kongre Merkezi’nde saat 10.30’da yapılacaktır.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Mezuniyet Törenine katılacak öğrencilerin listesine  buradan ulaşabilirsiniz.

Listede bilgileri yazılı olmayan ve törene katılmak isteyen öğrencilerimiz 7 Mayıs 2024 Salı günü saat 13.00’e kadar 0507 281 59 78 numaralı telefondan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YUMURTACI ile iletişime geçip listeye bilgilerini ekletebilirler.

9 Mayıs Perşembe günü saat 11:40 ta Z-05 nolu derslikte Mezuniyet töreni bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Törene katılacak öğrencilerin toplantıya katılımı gerekmektedir.

Cübbelerinizi şahsen Üniversite Vakfının Kitap Satış Bürosuna müracaat ederek temin edebilirsiniz. Üniversite Vakfının Kitap Satış Bürosunda cübbe ölçülerini belirleyerek ücretlerini nakit, kredi kartı veya iban aracılığı ile ödeyebilirsiniz.

Üniversite Vakfının IBAN Numarası: TR12 0001 5001 5800 7307 6619 54

Üniversite Vakfının Hesap Adı: Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı

Notlar:

1-         Hesap adında kısaltma yapılmaması gerekmektedir.

2-         IBAN ile ücreti gönderen öğrencilerimizin açıklama olarak Cübbe Ücreti, Fakülte Adı, Öğrenci Numaraları ve İsimlerini yazmaları gerekmektedir. Dekontları da sorun yaşamamaları için telefonlarınızda bulundurmanız rica olunur.

3-         Üniversite Vakfının Kitap Satış Bürosunun yeri A.K.Ü. Camii içerisinde yer alan külliyededir.

03 Mayıs 2024, Cuma 318 kez görüntülendi