29.07.2024 – 14.09.2024 tarihleri arası Yaz Stajı döneminde staj yapan öğrenciler staj defterlerini  11.10.2024 Cuma günü saat 17.00’e kadar Arş. Gör. Feyza Nur YEŞİL’e elden veya kargo ile teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra geciken gün başına 2 katı gün, yapılan stajdan düşürülecektir.

Kargo ile gönderim adresi AKÜ Teknoloji Fakültesi  Merkezi Araştırma Laboratuvarları A-139 no.lu oda, Feyza Nur YEŞİL adına olmalıdır. Kargo takibi öğrenci sorumluluğundadır.

2024-2025 Güz ve bahar dönemi içerisinde staj yapacak öğrenciler için stajlarının bitiş tarihinden itibaren ilk iki hafta içerisinde staj defterlerini Arş. Gör. Feyza Nur YEŞİL’e teslim etmeleri gerekmektedir. Dönem içerisinde staj yapma şartları ve başvuru tarihleri ilan edilecektir.

Staj defteri hazırlanırken yaz stajı bilgilendirme sunum dosyasını inceleyiniz. Yanlış, eksik veya özensiz hazırlanan defterler için gün düşümü yapılacaktır.

Staj defterinin sonunda Stajyer Öğrenci Puantaj formu öğrenci tarafından doldurulup şirket yetkilisine imzalatılmalıdır.

Staj defterinin sonunda yer alan Staj Başarı Formu şirket tarafından doldurulup kapalı zarfa konulmalıdır. Staj defteri ile birlikte getirmeniz gerekmektedir.

Bunların dışında staj defterinin sonunda yer alan belgelerin doldurulmasına gerek yoktur.

Staj kayıt no.’nun doldurulmasına gerek yoktur.

05 Eylül 2024, Perşembe 438 kez görüntülendi