Güç Elektroniği Laboratuvarı grup dağılımları, grupların derslere hangi gün ve saatte geleceği, aynı zamanda yapılacak deneyler ile ilgili deney föyü aşağıda verilmiştir. İlk hafta deney yapılmayacak olup laboratuvar tanıtımı yapılacaktır. Öğrencilerin 1 hafta devamsızlık hakkı vardır, bu sınırı geçenler dersten devamsızlıktan kalmış olacaklardır. İlk hafta yapılacak olan laboratuvar tanıtımında da yoklama alınacaktır.

Raporlar Lab. dersinden sonra turnitin üzerinden toplanacak olup 1 hafta süresi olacaktır. Sisteme dosyaları yüklerken ** grupno_öğrencino_ad_soyad ** şeklinde dosya ismini oluşturmanız gerekmektedir. Her grup kendi ödev sayfasına ekleme yapacaktır. Başka ödeve ekleme yapılanlar tespit edildiğinde gerekli yaptırım uygulanacaktır. Ödev benzerlik oranı Maksimum %50 olacaktır. Bu benzerlik oranından yüksek olan ödevler kabul edilmeyecektir. Deney raporlarında LT Spice programında yapılan simülasyon sonuçları, grafikleri ve devre şemaları da yer alacaktır.

Güç Elektroniği Laboratuvarı dersleri Mühendislik Fakültesi karşısı, Laboratuvar binası 2. kat, Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3 nolu laboratuvarda yapılacaktır.

Güç Elektroniği Laboratuvarı Grup Dağılımları

Güç Elektroniği Grup Zaman Listesi

Guc-Elektronigi-Laboratuvari-1.-Deney

Guc-Elektronigi-Laboratuvari-2.-Deney

Guc-Elektronigi-Laboratuvari-3.-Deney

Guc-Elektronigi-Laboratuvari-4.-Deney

TURNİTİN İÇİN GEREKLİ BİLGİLER:

Güç Elektroniği Laboratuvarı  Sınıf Numarası:36464587       Kayıt Anahtarı:GUCLAB

11 Ekim 2022, Salı 1532 kez görüntülendi