İş Yeri Eğitimi Başvurusu Sonrası Online Olarak Gönderilmesi Gereken Belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Online İş Yeri Eğitimi başvurusu yapan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen evrakları, SGK girişleri yapılabilmesi için İş Yeri Eğitimi başlangıç tarihinden 1 hafta öncesine kadar posta/kargo yoluyla fakültemize göndermesi gerekmektedir.

1- İş Yeri Eğitimi Başvuru Formu (Kaşeli ve ıslak imzalı)

2- İş Yeri Eğitimi Beyan Dilekçesi (Islak imzalı)

3- İş Güvenliği Belgesi

Adres: Teknoloji Fakültesi Dekanlığı, Afyon Kocatepe üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, ANS. Kampüsü, Gazlıgöl Yolu, 03200, Afyonkarahisar.

Not: İş yeri eğitimine önceden başvuru yapmış olan öğrencilerin yeni akademik takvime uygun olarak başvurularını yenilemeleri gerekmektedir.

Yapılan açıklamalara dikkat edilerek bu açıklamalarda istenilen belgelerin yüklenmesi gerekmektedir.

12 Eylül 2020, Cumartesi 3184 kez görüntülendi