Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) olarak elektrik dağıtım sektöründe Eskişehir Kütahya, Bilecik, Afyonkarahisar ve Uşak illerinde faaliyet göstermektedir. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümümüzdeki öğrencilerimize OEDAŞ, iş yapısını, işgücü dinamiklerini anlatmak; sektörün profesyonellerini bir araya getirmek ve 4.sınıf öğrencilerine online işe alım simülasyonu ile gerçek iş hayatına hazırlık aşamalarında destek olmak istediklerini belirtmektedirler.

Bu amaçla, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürlüğü 24-25 Mayıs 2021 tarihlerinde 2 gün online kariyer günü eğitimi vereceklerdir.  Online son başvuru tarihi 07.05.2021. Mutlaka bu tarihe kadar başvurunuzu yapınız.

Başvuru için gerekli bilgileri Arş. Gör. Atakan ÖZTÜRK’e mail yoluyla (atakanozturk@aku.edu.tr) ulaştırmanız gerekmektedir. Mail içeriğinde başvuranın Adı Soyadı, Okul, Bölüm, Sınıf, Eposta adresi olması gerekmektedir. Başvurularınız onaylandığında mailinize dönüş yapılacaktır.

29 Nisan 2021, Perşembe 379 kez görüntülendi