https://teknolojistajformu.aku.edu.tr/index.php adresinden ön başvuruyu yapıp onay aldıktan sonra onaylı Başvuru Formu, İSG Belgesi ve Transkript (tek sayfa) belgelerini sisteme yüklediğinizde belgelerde eksik/hata olması durumunda sistemden size geri gönderilmekte ve düzeltip yeniden belgeleri yüklemeniz gerekmektedir. Kontrolünü lütfen yapınız.

Sisteme yüklediğiniz belgeler için onay aldıktan sonra bir adet ıslak imzalı/kaşeli Başvuru Formu, İSG Belgesi fotokopisi ve Transkript belgesini sigorta işlemlerinizin yapılması için Mutlu BOZTAŞ’a elden /kargo/posta yoluyla ulaştırmanız gerekmektedir.

SGK ve Staj Başlama tarihi her haftanın Pazartesi günü yapılmaktadır. Staj yapacak öğrencilerin başvurularını yapmadan önce dikkat etmeleri gerekmektedir.

Sistemden onay alınması ve gerekli belgelerin Mutlu Bey’e ulaşmasından sonra sigorta işleminiz yapılacaktır. Sisteme sigorta işleminiz yapıldıktan sonra belgesi yüklenecektir. Sisteme SGK belgeniz yüklendikten sonra işletmede işbaşı yapınız.

İşletmede Mesleki Eğitim (İşyeri Eğitimi) güz dönemi içerisinde bir ders olarak geçtiğinden size yapılacak sigortada sadece hafta içini kapsamaktadır. Cumartesi/Pazar günleri için sigortanız bundan dolayı yapılamamaktadır.

16.09.2022 tarihine kadar güz döneminde işletmede mesleki eğitim (işyeri eğitimi) yapacak öğrencilerin gerekli işlemleri tamamlayıp evrakları teslim etmesi gerekmekteydi.

 

23 Eylül 2022, Cuma 438 kez görüntülendi