Mikrodenetleyiciler dersi laboratuvarı grup listesine buradan ulaşabilirsiniz. Dosya içerisinde grupların ne zaman laboratuvara geleceği bildirilmiştir. 18.10.2023 tarihi itibari ile Tanıtım yapılarak başlanacaktır. Laboratuvara gelirken bilgisayarlarınızı getirmeniz tavsiye edilmektedir.

Mikrodenetleyiciler Lab: Mühendislik Fakültesi karşısındaki Laboratuvar binasında 2. katta 212 nolu laboratuvardır.

Not: Grup Listeleri oluşturulurken dersi ilk defa alanlar dikkate alınmıştır. Alttan alan ve laboratuvar dersine girmek isteyen öğrenciler Arş. Gör. Mustafa KELEK veya Arş. Gör. Feyza Nur YEŞİL ile mail yoluyla iletişime geçmelidirler.

Grupların laba gelecekleri saatlerde değişiklik olmuştur. Öğrencilerin bu değişikliği dikkate alarak laba gelmeleri gerekmektedir.

17 Ekim 2023, Salı 705 kez görüntülendi