Laboratuvar grup listeleri ve tarihleri güncellenmiştir.

Analog Elektronik Laboratuvarı grup dağılımları, grupların derslere hangi gün ve saatte geleceği, aynı zamanda yapılacak deneyler ile ilgili deney föyü aşağıda verilmiştir. Öğrencilerin 1 hafta devamsızlık hakkı vardır, bu sınırı geçenler dersten devamsızlıktan kalmış olacaklardır.

Raporlar Lab. dersinden sonra turnitin üzerinden toplanacak olup 1 hafta süresi olacaktır. Sisteme dosyaları yüklerken ** grupno_öğrencino_ad_soyad ** şeklinde dosya ismini oluşturmanız gerekmektedir. Ödev benzerlik oranı Maksimum %50 olacaktır. Bu benzerlik oranından yüksek olan ödevler kabul edilmeyecektir. Deney raporlarında LTSpice programında yapılan simülasyon sonuçları, grafikleri ve devre şemaları da yer almalıdır. Deneye gelmeden kurulacak devreler bu programda oluşturulup ön çalışma yapılmalıdır. LTSpice programı ile ilgili kurulum dökümanı aşağıda yer almaktadır. Deney için gerekli malzemeleri almayan öğrenciler deneylere katılamayacaktır.

Dersler Mühendislik Fakültesi binasındaki Elektrik-Elektronik Laboratuvarı-5’de (2. Kat 233 nolu laboratuvar) yapılacaktır.

Analog Elektronik Grup Listesi

Analog Elektronik Lab. Malzeme Listesi

Analog Elektronik Deney Föyü

LTspice Deney Föyü

TURNİTİN İÇİN GEREKLİ BİLGİLER:

Analog Elektronik Laboratuvarı  Sınıf Numarası:41235890       Kayıt Anahtarı:AELAB

25 Ekim 2023, Çarşamba 1287 kez görüntülendi