Bölümümüz öğretim üyesi Prof.Dr. Ahmet ALTUNCU, Malezya’nın önde gelen üniversitelerinden Malaya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde  6 Şubat 2024’te videokonferans yöntemiyle yapılan,  Abdulkadir Mukhtar DIBLAWE isimli doktora öğrencisinin “Molybdenum Aluminum Boride Based Saturable Absorbers for Q-Switching and Mode-Locking Applications” başlıklı doktora tezinin savunmasında  jüri üyeliği görevi üstlendi. Prof.Dr. Sulaiman Wadi HARUN’un danışmanlığında doktora çalışmasını başarıyla tamamlayan adayın doktora tez jürisinde Prof. Dr. Ahmet ALTUNCU (external examiner) ile birlikte Prof. Dr.Tarek Ali Mohamed (external examiner, Beni Suef University, Mısır), ve Doç.Dr. Norazriena Yusoff (internal examiner, University of Malaya, Malezya) jüri üyesi olarak görev aldılar.

18 Şubat 2024, Pazar 132 kez görüntülendi