Elektrik Makineleri 2 dersinin laboratuvarı hakkında aşağıdaki duyuruları dikkate alınız.

Laboratuvar deney föyüne buradan ulaşabilirsiniz.

Grup Listelerine buradan ulaşabilirsiniz.  Listede saat ve tarihler belirtilmiş olup Laboratuvar binasında Makine laboratuvarının önünde öğrencilerin hazır olması gerekmektedir. Deneye gelme kurallarına uygun bir şekilde hazırlanarak öğrencilerin gelmesi gerekmektedir. Ayrıca deney föyü olmadan laboratuvarda derse girmek yasaktır.

Örnek bir deney raporuna buradan ulaşabilirsiniz.

Raporlar Lab dersinden sonra turnitin üzerinden toplanacak olup 1 hafta süresi olacaktır. Raporları sisteme nasıl yükleyeceğiniz konusunda video çekilmiş olup bu videoya uyarak sizde yükleme işlemlerini gerçekleştireceksiniz.  Tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Sınıf Kodu ve numarası ders esnasında verilecektir. Sisteme dosyaları yüklerken ** grupno_öğrencino_ad_soyad ** şeklinde dosya ismini oluşturmanız gerekmektedir. Her grup kendi ödev sayfasına ekleme yapacaktır. Başka ödeve ekleme yapılanlar tespit edildiğinde gerekli yaptırım uygulanacaktır. Ödev benzerlik oranı Maksimum %40.00 olacaktır. Bu benzerlik oranından yüksek olan ödevler kabul edilmeyecektir.

İlk hafta 1, 2 ve 3. deneyler yapılacak olup öğrenci arkadaşların bu deneylere hazırlıklı gelmeleri gerekmektedir.

11 Mart 2024, Pazartesi 734 kez görüntülendi