Güncelleme 1 : Grup-zaman çizelgesi güncellenmiştir.

Güncelleme 2 : Laboratuvar dersine gelirken hesap makinelerini getirmeniz gerekmektedir.

Enerji İletimi ve Dağıtımı Laboratuvarı grup dağılımları, grupların derslere hangi gün ve saatte geleceği, aynı zamanda yapılacak deneyler ile ilgili deney föyü aşağıda verilmiştir.

Öğrencilerin 2 hafta devamsızlık hakkı vardır, bu sınırı geçenler dersten devamsızlıktan kalmış olacaklardır.

Enerji İletimi ve Dağıtımı dersini alan devam zorunluluğu bulunan öğrencilerin laboratuvara girmesi zorunludur. Herhangi bir grup değişikliği yapılmayacaktır.

Enerji İletimi ve Dağıtımı dersinden devam zorunluluğu bulunan ama ismi listede olmayan öğrenciler ivedi olarak Arş. Gör. Feyza Nur YEŞİL’e mail atmaları gerekmektedir.

Raporlar, Laboratuvar dersinden sonra TURNITIN üzerinden toplanacak olup 1 hafta süresi olacaktır.

Sisteme dosyaları yüklerken ** grupno_öğrencino_ad_soyad ** şeklinde dosya ismini oluşturmanız gerekmektedir. Ödev benzerlik oranı Maksimum %40 olacaktır. Bu benzerlik oranından yüksek olan ödevler kabul edilmeyecektir.

Deney föyünde yer alan Rapor Yazım Kılavuzunu inceleyiniz.

Laboratuvar dersine deney föyünü getirmeyen öğrenciler KESİNLİKLE DERSE ALINMAYACAKTIR.

Dersler Teknoloji Fakültesi binası yanı Merkezi Araştırma Laboratuvar binasındaki Enerji – İletim Laboratuvarı’nda (Zemin kat A-134 no.lu laboratuvar) yapılacaktır.

Enerji İletimi ve Dağıtımı Grup-Zaman Çizelgesi

Enerji İletimi ve Dağıtımı Deney Föyü

Enerji İletimi ve Dağıtımı Laboratuvarı  Sınıf Numarası:43049758      Kayıt Anahtarı: EIDLAB

12 Mart 2024, Salı 817 kez görüntülendi