Güncelleme 1 : Grup-zaman çizelgesi güncellenmiştir!

Sayısal Elektronik Laboratuvarı grup dağılımları, grupların derslere hangi gün ve saatte geleceği, aynı zamanda yapılacak deneyler ile ilgili deney föyü aşağıda verilmiştir.

Öğrencilerin 1 hafta devamsızlık hakkı vardır, bu sınırı geçenler dersten devamsızlıktan kalmış olacaklardır.

Sayısal Elektronik dersini alan devam zorunluluğu bulunan öğrencilerin laboratuvara girmesi zorunludur. Herhangi bir grup değişikliği yapılmayacaktır. 

Sayısal Elektronik dersinden devam zorunluluğu bulunan ama ismi listede olmayan öğrenciler ivedi olarak Arş. Gör. Feyza Nur YEŞİL’e mail atmaları gerekmektedir.

Raporlar, Laboratuvar dersinden sonra TURNITIN üzerinden toplanacak olup 1 hafta süresi olacaktır.

Sisteme dosyaları yüklerken ** grupno_öğrencino_ad_soyad ** şeklinde dosya ismini oluşturmanız gerekmektedir. Ödev benzerlik oranı Maksimum %50 olacaktır. Bu benzerlik oranından yüksek olan ödevler kabul edilmeyecektir.

Deney raporlarında simülasyon sonuçları, grafikleri ve devre şemaları da yer alacaktır. Deney föyünde yer alan Rapor Yazım Kılavuzunu inceleyiniz.

Laboratuvar dersine deney için gerekli malzemeleri almayan ve deney föyünü getirmeyen öğrenciler KESİNLİKLE DERSE ALINMAYACAKTIR.

Dersler Mühendislik Fakültesi binasındaki Elektrik-Elektronik Laboratuvarı-5’de (2. Kat 233 no.lu laboratuvar) yapılacaktır.

Sayısal Elektronik Grup-Zaman Çizelgesi

Sayısal Elektronik Malzeme Listesi

Sayısal Elektronik Deney Föyü

TURNİTİN İÇİN GEREKLİ BİLGİLER:

Sayısal Elektronik Laboratuvarı  Sınıf Numarası:43049617      Kayıt Anahtarı: SELAB

01 Nisan 2024, Pazartesi 789 kez görüntülendi