Üniversitemiz Yönetimi tarafından Elektrik-Elekronik Mühendisliği Bölümüne kazandırılan 20 adet Hantek marka sinyal jeneratörü ve 25 adet Siglent marka dijital osiloskop, 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren Elektirk-Elektronik Mühendisliği Bölüm laboratuvarlarda kullanılmak üzere kabul testlerine tabi tutulmuştur. Güç Elektroniği, Sayısal Elektronik, Analog Elektronik, Elektrik Devre Temelleri, Sayısal Haberleşme ve Fiber Optik Haberleşme Sistemleri gibi derslerin laboratuvarlarında öğrencilerimizin kullanımına sunulacak olan bu yeni cihazlar, öğrencilerin teorik bilgilerini pratik becerilerle pekiştirmelerini sağlayacak ve çağın gerekliliklerine uygun şekilde teknolojik olarak güncellenmiş eğitim imkanları sunacaktır. Bu cihazların Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne kazandırılmasında emeği geçen başta Üniversitemiz Yönetimine, Teknoloji Fakültesi Yönetimine ve Öğretim Elemanlarına  öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba 161 kez görüntülendi