İşletmede Mesleki Eğitim Bilgilendirme

Üniversitemiz 2022-2023 akademik takvimi güz dönemi başlangıç tarihi 26.09.2022 ve bitiş tarihi 08.01.2023 İşletmede Mesleki Eğitiminizin başlama–bitiş tarihleri olacaktır. Online başvuru sisteminde eğitim-öğretim yılı ile başlama-bitiş tarihlerinin güncelliğini kontrol ederek başvuru yapınız. İşletmede Mesleki Eğitim yapacağınız yerde en az bir Elektrik ve Elektronik Mühendisi veya Elektrik Mühendisi veya Elektronik Mühendisi olmalıdır.

Ders kaydınızı yaparken İşletmede Mesleki Eğitim ile birlikte  Yaz stajını almayı unutmayınız. Birinci, üçüncü ve beşinci yarıyıldan almadığınız dersiniz varsa veya alttan olup devam mecburiyeti olan dersleriniz varsa (DZ) İşletmede Mesleki Eğitime gidemezsiniz. Alttan derslerinizde devam zorunluluğu (DZ) olmamak kaydıyla 15 AKTS’ ye kadar alttan ders alarak İşletmede Mesleki Eğitime gidebilirsiniz.

İşletmede Mesleki Eğitim İş Akış Şeması (Not:  COVID-19 dilekçesi gerekmemektedir)

 https://teknoloji.aku.edu.tr/wp-content/uploads/sites/38/2021/03/Is-Akis-Semasi-1.pdf

İşletmede Mesleki Eğitim Başvurusu için Gönderilmesi Gereken Belgeler

Online İşletmede Mesleki Eğitim başvurusu için öğrencilerimiz, sisteme İşletmede Mesleki Eğitim Başvuru Formu (Firma Kaşesi ve ıslak imzası olacak sizin de imzanız ve onay tarihiniz bulunacak, 3 adet olsun biri sizde biri firmada kalacak birini de sigorta işlemleri için okula göndereceksiniz), İş Güvenliği Belgesi (iki yıl geçerliliği vardır tarihini kontrol ediniz) ve Transkriptini yükleyeceklerdir. Sisteme belgeler yüklendikten sonra incelenecek ve sonrasında eksik/hata yoksa onaylanacaktır. Başvurusu onaylanan öğrencilerimizin SGK girişlerinin yapılabilmesi için aşağıda belirtilen evrakları 16.09.2022 tarihine kadar elden/posta/kargo yoluyla Mutlu BOZTAŞ’a ulaştırmış olmaları gerekmekte olup sorumluluk öğrenciye aittir.  (SGK ve Staj Başlama tarihi her haftanın Pazartesi günü yapılmaktadır. Staj yapacak öğrencilerin başvurularını yapmadan önce dikkat etmeleri gerekmektedir.)

1- İş Yeri Eğitimi Başvuru Formu (Öğrenci ve firma tarafından onaylı bir nüshası)

https://teknolojistajformu.aku.edu.tr/

2- İş Güvenliği Belgesi Fotokopisi

3- Transkript

 

Not: İşletmede Mesleki Eğitim sonrası ücret alabilmek için formlar kısmındaki bilgilendirmeyi indirip dikkatlice okuyunuz.

 

İşletmede Mesleki Eğitim ile ilgili formlar

https://teknoloji.aku.edu.tr/isletmede-mesleki-egitim-ile-ilgili-formlar/

 

Adres: Teknoloji Fakültesi Dekanlığı, Afyon Kocatepe üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, ANS. Kampüsü, Gazlıgöl Yolu, 03200 Afyonkarahisar.

 

22 Ağustos 2022, Pazartesi 2038 kez görüntülendi