Kocatepe Üniversitesi öğrencileri, ilham verici bir deneyim için hazır mısınız? Sizi, heyecan verici konuşmacılar, yenilikçi fikirler ve sektörün önde gelen isimleri ile dolu iki günlük bir etkinliğe davet ediyoruz. Bu etkinlikte, kariyerinizi şekillendirecek ipuçlarını yakalayacak, yeni fikirlerle tanışacak ve ilham alacaksınız. Siz de aramıza katılın ve bu unutulmaz deneyimi birlikte yaşayalım!

“Neden Katılmalısınız?🪄
⚡️Sektörden deneyimli konuşmacılar: Sizi mühendislik sektöründen başarılı isimlerle buluşturarak, sektör hakkında değerli bilgiler edinme fırsatı sunuyoruz.
⚡️Kariyer gelişimi: Mühendislik sektöründe başarılı bir kariyer için ipuçları ve tavsiyeler alma imkanı yakalayacak, kariyerinizin gelişimine katkı sağlayacak nitelikli içerikler sunuyoruz.
⚡️Ağ olanakları: Sektördeki profesyonellerle tanışma ve bağlantılarınızı genişletme imkanı sağlayarak, gelecekte iş fırsatlarına ulaşma şansını artırıyoruz.
⚡️İlham verici oturumlar: Geleceğin mühendislik trendleri ve yeni teknolojiler hakkında bilgi edinme imkanı sunarak, sizi ilham dolu bir yolculuğa çıkarıyoruz. Bu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve ilham verici deneyimlerle dolu unutulmaz bir deneyim yaşayacaksınız.”

📌 İbrahim KÜÇÜKKURT Konferans Salonu
🗓️ 6-7 Mayıs 2024