Analog Elektronik Laboratuvarı grup dağılımları, grupların derslere hangi gün ve saatte geleceği, aynı zamanda yapılacak deneyler ile ilgili deney föyü aşağıda verilmiştir.

Öğrencilerin 2 hafta devamsızlık hakkı vardır, bu sınırı geçenler dersten devamsızlıktan kalmış olacaklardır.

Raporlar Lab. dersinden sonra Turnitin üzerinden toplanacak olup 1 hafta süresi olacaktır. Sisteme dosyaları yüklerken ** grupno_öğrencino_ad_soyad ** şeklinde dosya ismini oluşturmanız gerekmektedir.

Ödev benzerlik oranı Maksimum %50 olacaktır. Bu benzerlik oranından yüksek olan ödevler kabul edilmeyecektir/puan kırılacaktır.

Deney raporlarında LTSpice programında yapılan simülasyon sonuçları, deney soruları ve sonuç grafik/tabloları yer almalıdır. (Deney föyünde yer alan rapor yazım kılavuzunu okuyunuz.)

LTSpice programı ile ilgili kurulum dokümanı aşağıda yer almaktadır.

Deney için gerekli malzemeleri getirmeyen ve deney föyü olmayan öğrenciler laboratuvar dersine alınmayacaktır !

Dersler Mühendislik Fakültesi binasındaki Elektrik-Elektronik Laboratuvarı-5’de (2. Kat 233 nolu laboratuvar) yapılacaktır.

DİKKAT: Analog Elektronik dersini alttan/devamlı alttan/ilk defa alan ve geçtiğimiz güz döneminde notu olmayan tüm öğrenciler laboratuvar dersine katılması ZORUNLUDUR. Eğer geçtiğimiz ders dönemi notunu yükseltmek ve laboratuvar derslerine katılmak isteyen öğrenciler varsa 09.10.2024 tarihine kadar Arş. Gör. Feyza Nur YEŞİL’e mail atmaları gerekmektedir. ( Daha sonrasında vazgeçme kabul edilmeyecektir.)

2023-2024 Güz dönemi Analog Elektronik Laboratuvar not listesine ulaşmak için tıklayınız.

Analog Elektronik Grup Listesi (Grup listesinde adı olmayan ve laboratuvara katılımı zorunlu olan öğrenciler Arş. Gör. Feyza Nur YEŞİL ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.)

Analog Elektronik Lab. Malzeme Listesi

Analog Elektronik Deney Föyü

LTspice Deney Föyü

TURNİTİN İÇİN GEREKLİ BİLGİLER:

Analog Elektronik Laboratuvarı  Sınıf Numarası:45743124     Kayıt Anahtarı: AELAB

27 Eylül 2024, Cuma 417 kez görüntülendi